My Kenalan

Tuesday, January 3, 2012

Story Di Ambang 2012

Kami bukan pergi jauh pun...
kami cume berjalan2 di Putrajaya....huhu....
meramaikan lagi orang di Karnival....kami sampai tengah hari....
cuace memang panas waktu tu...tu yg kene spare payung....
orang pun tak ramai sgt...mungkin sbab ramai org plan nak kuar malam, mungkin nak countdown tahun baru....
stage kat situ pun tengah buat raptai utk tahun baru...
si ayah & si anak.....


khalish belajar nak main dart dari ayah








Khalish pun dah pandai posing...peace no war




lepas penat jalan2 kami singgah makan plak kat Cafe Putrajaya....
tau sape yg ambik gambar ni? my lovely Khalish yg ambik....


nasib baik nampak muke ziyta....
banyak kali gak Khalish snap nak dapat shoot yg cantik


4 comments:

Hafiza Abdul Latiff said...

bijak khalish awak :)

eITA said...

byk kali try snap la gsk...baru nampak muke kiter....hehe..........

Cute Mum said...

wah.. bestnya jalan2 tahun baru.. kami dok rumah jer sebab daddy dania pergi kursus..

Cute Mum said...
This comment has been removed by the author.
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers