My Kenalan

Friday, January 20, 2012

Edisi ber3 sambut bday...

Dalam entry sebelum ni....
malamnye hubby nak blanje kami plak...
memikirkan yg Khalish suke sangat makan satay....
jadi hubby ajak makan satay....
kami pun sampaila di Satay Willy di Kajang..
sampai dlm 8.30...punyela ramai org...cari parking tak jumpe...
dan hubby suggest satay di tempat lain plak....
so...kami ke restoran urat ketin bandar baru bangi....
sbab nak makan satay u.k..  
sbnanye ni kali kedua kami makan di sini..
 en. birthday layan paper dulu...mase tunggu order sampai...


 Khalish marah....xnak gambar die diambil..


 tq..en. birthday ambikkan gambar ziyta...


 tak tau knape...tempat same...tapi bergambar jadi warne lain plak


 kuah yg sampai dulu...yg tak pedas tu utk Khalish...


 konon2...malula tu Khalish...

 kmane saje mat Khalish pergi ...
kalau prasan mesti ade botol air kosong tu...


 mode > perasan cun











 mesti ade aksi begini dari mereka berdua










 Khalish sangat suke makan satay...
memang betul la anak org Kajang.....hehee.....


 ini yg kami order..tapi sbenanye dah tinggal separuh...
baru ingat nak ambik gambar...




haa.....dah abis makan...
walaupun tempat biasejer...
tapi memang best sambut bday dgn yg tersayang....



















3 comments:

Cute Mum said...

best ker satay uk nie?
tak pernah try lagi..

Anonymous said...

There is not a pinpoint in reference to fortnight intensified textual critic which is, negatively, old. http://ovaixgy.com

eITA said...

uyun tryla..ramai orang cakap sedap....tu yg kami pergi...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers