My Kenalan

Monday, June 6, 2011

Jumaat Lepas EL Gara MY-Khalish

Dah 3 ari x buka blog ni....arini baru nak buat entry....ceritenye Khamis tu saye 1/2 day....alkisahye cikgu taska Khalish call...pampes Khalish dah abis...sbab Khalish cirit birit....sbnanye Mama die baru nak tukar susu Khalish ke susu yang biase..baru 3 kali minum Khalish kene cirit birit yang entah ke berape kali pun....mama tak tau....on the spot.. mama terus bawak ke Klinik Putrajaya.....ambik darah & ade infection....sebenarnye minggu tu Khalish memang mood on off demam.....that's why cikgu taska takut kalau ade ape2...suruh mama bawak Khalish pegi klinik....Kesian my-khalish....


So, mama pun rase mama ambik EL tgu Khalish sihat.....Now...mama rase Khalish belum sesuai lagi minum susu yang lain....Mama akan continue wif S26 Progress Gold....

1 comment:

aNnE 'S said...

aisy dulu pun minum s26 dr pas pantang..tp lepas semput2 tu doc suggest soya based milk so pakai isomil smpi skrg..bau n rasa sgt xsedap..harap2 lepas minum walit gold nnti dia ok juga :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers