My Kenalan

Monday, June 6, 2011

"Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini"





contest by Aerol Hafiezi
tarikh tutup contest ni adalah 8/6/2011 tepat pada pukul 12mlm..
nak join klik banner


Sebelum join syaratnye di bawah      :


  • follow blog aerol ni,jika korang nak tahu update semasa ke semasa lah ,kalau tak sudi tak apa 
  • : tag lr beberapa rakan,1orang pun sudah cukup dah,yang penting orang yang korang tag tu active dalam blog :D. 
  • :pastikan linkkan contest ni pada entry contest korang yea.
nak Tag :

1 comment:

Aerol Hafiezi said...

aerol datang check ketas jawapan :P

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers