My Kenalan

Wednesday, May 11, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Tujuan Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru
1) Berkenalan dengan blogger baru.
2) Merapatkan diri dengan blogger baru.
3) Memudahakan kita sesama blogger berkenalan antara satu sama lain iaitu sama ada sesama kita mahupun dengan rakan-rakan   bloggers yang lain.


   Berapa lama dah blogging.
Sebenarnye start blogging awal April 2010. Mase tu selepas berpantang melahirkan cahaya mata pertama. Bila naik kerja ditambah menguruskan baby, mase tu blogging pun agak slow sampaila awal Oktober barula blogging semula.

Kenapa Suka Blogging
Berblogging ni sebab nak share care penjagaan baby dan masetu cume fikir untuk my baby je...now, nak cari kenalan blogger ....itupun lepas tengok blog2 yang slalu share experience diroang...


Blog kamu mengenai apa?
Blog saye banyak cerite pasal my baby...name blog pun my-khalish.blogspot.com.  hehe..... tapi sekrang saye dah tambah cerite pasal kesihatan , pakaian dan especially fesyen tudung zaman sekarang.

Harapan dalam dunia blogging
Harapan rasenye dapat lebih banyak kawan - kawan dalam dunia IT ni...Then, boleh share info yang banyak boleh digunakan......

1 comment:

aried said...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)

comey superman die..hehehe

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers