My Kenalan

Tuesday, May 10, 2011

korang tahu khasiat walit gold

sbnanye mama tak de ape nak crite.... cume mama nak cakap mama syukur alhamdulillah yang khalish dh 
sihat skit  dari sebelum ni.....

doktor cakap khalish ade athma. sebabnye dah tige kali khalish masuk hospital....mintak2 lagi lpas ni tidak dan tidak sampai bile2...itu doa mama....

gambar ni mase khalish di wad NICU.....Mase ni khalish duduk seminggu....Doktor cakap Khalish kene lung infection...then doktor nak bagi antibiotik....


mase ni Khalish baru 5 bulan....ini kali kedua khalish kene admit....sedih sgt mase tu....
tapi mase ni doktor tak cakap lagi Khalish athma....doktor cume cakap demam panas....

Then kali ketiga masa umur Khalish 11bulan....tapi mama tak nak snap gambar sebab sedih sgt....tapi dlm hpon en hubby ade gambar Khalish.....masenila doktor suspek Khalish ade athma..... then kene pakai inhaler


macam gambar kat atas ni.......macamnila Khalish pakai setiap hari sampaila mama jumpe Walit Gold


Khalish minum  Walit Gold ....itupun ade org yang suggestkan.....Alhamdulillah resultnye Khalish dh brtambah shat...mama baru guna sebulan..athma Khalish pun dah kurang.....

WALIT GOLD DOUBLE RED (HARGA RM250)

Walit Gold Double Red Nest merupakan yang terbaik untuk seisi keluarga untuk kesihatan, kecantikan, kecerdikan dan penyakit.

Botol ini mengandungi 24% sarang burung walit dan menggunakan sarang burung walit merah iaitu sarang burung yang bernilai paling tinggi di pasaran.

Sarang burung mengandungi protein yang mudah larut dalam air, karbohidrat, elemen mikro seperti kalsium, phosphoros, zat besi, sodium dan potasium.

Anti oxsida pula membantu menambahkan sistem daya tahan dan juga membantu batuk kronik, paru-paru, buah pinggang dan selesema.

Setiap botol mengandungi 2 sarang burung merah. Isi kandungan botol 750ml, cukup untuk kegunaan seisi keluarga selama 2-3 bulan.

Cara Penggunaan:
Satu sudu makan pagi dan satu sudu makan malam setiap hari


Khasiat untuk Perokok atau Pesakit kanser

-Mengurangkan kesan racun yang terdapat dalam tubuh perokok
-Sangat berkesan untuk mencegah dan merawat kanser.
-Merangsang pertumbuhan dan perkembangan sel-sel serta tisu-tisu otot dan kulit.

Khasiat untuk Ibu Hamil
 

-Mengurangkan sakit-sakit pinggang dan sendi.
-Menghilangkan alahan,
-Mempermudahkan proses kelahiran
-menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan

Khasiat untuk Ibu Hamil 

-Mengurangkan sakit-sakit pinggang dan sendi.
-Menghilangkan alahan,
-Mempermudahkan proses kelahiran
-menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan

-Membantu bayi dalam kandungan menjadi lebih kuat, kulit cantik berseri, daya tahan penyakit yang tinggi serta perkembangan otak yang baik


KHASIAT2 NYA
-Menguatkan tulang dan sistem saraf.
-Memperbaiki sistem buah pinggang.
-Awet muda/agen anti-penuaan terbaik.
-Mengurangkan masalah diabetes dan darah tinggi.
-Menjadikan kulit lebih cantik, lembut, gebu dan berseri.
-Menganjalkan kulit dan menghilangkan kedutan.
-Baik untuk wanita hamil
-Memulihkan tenaga batin.
-Sangat berkesan untuk mencegah dan merawat kanser.
-Amat sesuai dan mujarab untuk pesakit diabetes, masalah jantung dan darah tinggi.

Walit Gold sesuai digunakan oleh semua golongan lelaki dan wanita, dari umur 1 hari hinggan akhir hayat termasuk bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas dan wanita mengandung.

Tidak mengandungi pengawet & pewarna tiruan. Simpan ditempat dingin selepas dibuka

-Memulihkan tenaga batin.
-Sangat berkesan untuk mencegah dan merawat kanser.
-Amat sesuai dan mujarab untuk pesakit diabetes, masalah jantung dan darah tinggi.


Walit Gold sesuai digunakan oleh semua golongan lelaki dan wanita, dari umur 1 hari hinggan akhir hayat termasuk bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas dan wanita mengandung.

Tidak mengandungi pengawet & pewarna tiruan. Simpan ditempat dingin selepas dibuka


4 comments:

aNnE 'S said...

ok ita,great information..apa lagi khasiat walit gold ni..bagus juga cuba..:)

eITA said...

khalish minum yg double nest (750ml)yang warne pink tu.tahan 3 bulan. Itu pati sarang burung. harge kat luar RM 250.00. Aku dapat RM 240.00. kalau ko nak ambik kat aku...RM 240.00

aNnE 'S said...

apasal br nampak detail dia..ke aku yg xpasan...hehe

eITA said...

Kalau sape2 nak order walit gold email ziyta_30@yahoo.com
019-3535109

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers