My Kenalan

Wednesday, May 18, 2011

My Cute Little Diary 1st Anniversary Giveaway

join GA by Cute Mum
 tarikh tutup > 23 Mei 2011 jam 12 tengahhari.
nak join klik banner



Saye ziyta mommy to Muhammad Khalish & wife to Khairul Efendi....
Tinggal kat Puchong, Selangor.....stat masuk alam blog

tahun lepas....baru aktif hujung tahun lepas....itupun lpas 


masuk contest & GA. Saye suke tengok blog Cute Mum....bagi saye blog Cute Mum 


meriah sgt sbab hampir semua contest & GA Cute Mum  masuk....anyway... 


congratz atas kemenangan Cute Mum


 slame ni.....cayala Cute Mum banyak kali menang......mesti boleh share tips nak menang kan, hehe.....


Sbnanye dah lame saye ikut blog Cute Mum ni... rasenye dari hujung tahun lepas... Tengok Cute Mum banyak menang contest tu yang rase nak masuk gak.....

''Saye harap kite boleh menjadi friend blogger & keep contact & share info.....kalau Cute Mum dah terkenal dlm blogger jangan lupe ziyta ye..., kalau terjumpe kat luar boleh tambah kenalan.....


Ini gambar kami sekeluarga mase raya tahun lpas
ini my baby Khalish baru 1 thn 4 bulan






3 comments:

Cute MuM said...

tq sudi join..
duduk kat puchong ker?
dah dekatlah tue dengan cute mum..
jomlah join tournament boling..
sambil tue boleh kenal2..
gud luck yer..

eITA said...

tq Cute Mum,,,,

nnti tanye en hubby dulu...nak main ke x? RM 80 tu utk skali dgn pasangan ke?

Cute MuM said...

RM80 seorang..

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers