My Kenalan

Wednesday, October 5, 2011

Siape nak 8 voucher angkat tangan.....

Siape nak voucher FREE angkat tangan....
dengan voucher ini korang boleh dapat 50% off discount voucher

traetment dari voucher ni yg korang boleh dapat...
  • 5 minutes speed mapping
  • DC signature Facial worth RM 128; or
  • Executive De Stress Back Massage worth RM 88
korang cume perlu bayar 
lebih kurang RM 100 je utk treatment ni...

Voucher ni ziyta dapat dari ofismate yg buat 
treatment kat tempat ni minggu lpas...
die dapat 8 voucher semuanye...
takkan die nak simpan banyak2....
ziyta pun promote la kat sini mane tau kawan2 alam maya nak...

tempat nak redeem voucher ni

Dermal Care Beauty Centre
13A, Jalan Hujab Rahmat
Taman Overseas Union,
58200 Kuala Lumpur..



No comments:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers