My Kenalan

Tuesday, October 4, 2011

Ahad lalu @ Pantai Remis Jeram...

  Ahad yang lalu....
kami ke kenduri kawin kawan hubby di Puncak Alam....
abis kenduri kawin kitorang decide pegi Pantai Remis Jeram...
hajat dalam hati nak tengok orang main layang-layang...
rupenye camera tak bawak...
slalunye camera dalam handbag je...
mungkin handbag yg baru ni kecik skit..(nak mention gak handbag baru tu).....hehehe...
tu yg tinggal kat umah je tu...


 kitorang sampai pun dalam pkl 5...
tengok ziyta pun pakai baju kurung je..
tak ambik gambar pun orang main layang-layang...
tapi memang happening la....
try gak ambik gambar pakai henfon ni...
tapi mase tu panas terik...
ingat gambar tak jadi...
tapi nampak gakla..
ade gakla bukti kitorang pegi Pantai Remis...huhu...
tak pe..lain kali ziyta pegi lagi...bukan jauh pun....
dekat jer...
 
tengok Khalish. 
sbenanye die sbuk nak main belon air ni...
tak mau duduk diam...sbuk nak panjat batu...
takut plak jatuh nanti...

2 comments:

Ross... said...

hai khalish..sama nama la ngan anak ross..anak ross muhammad khairin khalis...

eITA said...

oo..rupenye same name anak kite... khalish jugak yer....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers