My Kenalan

Wednesday, November 30, 2011

i MisS hIM.....

Outstation lagi? 
maknenye kami berdue la yg tinggal....
kali ni hubby pegi sampai Sabtu...ok...




gambar ni ziyta ambik mase cuti Maal Hijrah..
rasenye memang byk lagi gambar hubby 
ngan Khalish dari ziyta & Khalish


mesti nanti Khalish tanye mane ayah...
ayah balik lambat kejer....pun khalish tanye....
hubby pergi tak lame pun....dah windu....hua...


Friday, November 25, 2011

I Luv my FaMilY


























Chop and Steak...Seri Kembangan...

 Malam tadi kami ke Chop and Steak Seri Kembangan. Serdang...
kawan2 bolehla cube....tempat makan memang best...
hubby dah janji nak belanje...huhu...
xjauh pun dari rumah kami...
sampai dlm 8.30...
order dan terus order..





ape yang hubby nak belanje kami....kami terime jer.....



pose hubby mase tengah tunggu makanan..
 meja kitorang dekat ngan kaunter buat air...
memang best makan kt sini....





 seperti biase hot mama & son....



gambar xcantik...pakai hfon jer...
camera x bawak....nnti kite dtg lagi ye hubby....
kelakarnye.....makanan order pun x ambik gambar....
lapar sangat sebenarnye....huhu...

Tuesday, November 22, 2011

Hikayat 1001 mALAm

Malam ke 2 Family Day....Ade dinner plak...
Temanye Arabian Night...
Memang happening malamtu...
ramai yang ikut tema....
my hubby adela ikut tema skit...
ziyta pakai baju biase je...
Tahniah pade mereka yg menang best dress....
memang cantik sangat baju diorang.....

Abadi dalam kenangan......



Khalish ni tak sempat2 nak pergi....
nak tinggalkan umi & ayah ye...



my hubby with ofismate.....



Ade red carpet lagi tu.....
haruslah ade gambar kami....


maseni ramai lagi yang belum sampai...


My Sweet Family...mmuahhh


sebelum acare bermule....apelagi...posing dulu...







Love this picture.....



Acare bermule....tayangan crite Ala Arab mengikut tema






shoot yg xbrape jadi.....huhu.....


Finally....hubby with ofismate bersama 
hadiah lucky draw diorang
hadiah yang kitorang dapat biase je....



Pureen Stock Clearance Promotion@ ( 3 - 4 December 2011)

PUREEN STOCK CLEARANCE  DATANG LAGI

Monday, November 21, 2011

Sukaneka- Part 2

ziyta tak banyak join....sukaneka ni...
cume jadi tukang gelak....& bagi sokongan kat my hubby...
sukan yg ziyta masuk pun satu jer....
hehehe....tapi tak menang.....sukan berpasangan.....
jom layan....gambar my hubby bersukan......

mase pusingan pertame musical chair....



sempat posing lagi.....khalish menungguje dpan ayah die....



opps...itu.....ofismate hubby......uncle Shahrizal....











peserta pun dah banyak yang tersingkir.....



tengok my hubby menolak orang....



mase mencari juare.....



finally...hubby juara musical chair...
memang superb bab menolak orang ni...hehe....




diorang tengah melayan khalish...
khalish pun x banyak ragam waktu ni...
senang dikawal...huhu....



khalish with kakak2 cun ofis hubby
diorang bagi biskut ke Khalish......


pertandingan tarik tali....
my hubby yang kat belakang skali


opss...dah kalah team hubby.....


tengok tu....dah kalah...dudukjela.....


bersiap sedia untuk Arabian Night......

Bersukaneka ~ Day 2


 yeh....Khalish dah dapat belon....
nila yg die nak sangat...Khalish mase ni....senang dijage...



LOVE THIS PICTURE..... 


 Khalish duk tengok orang jer....
okla....xbanyak berlari ke sane sini mcm slalu...
snang ziyta & hubby kawal...
maklumla...dengan diorang ni first time jumper...
yela....baru first time join ofis hubby yg baru ni...


 khalish mencari mane ayah......
memang susah hubby nak bersukan.....
sbab nak melekat ngan hubbyje....


 with ofismate hubby.....uncle John yg menang Karaoke


 sape tu Khalish....?












Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers