My Kenalan

Friday, September 30, 2011

Penangan PADINI WAREHOUSE CLEARANCE

Waktu entry ni...ziyta dah pun lame sampai ofis....
kitorang gerak dari opis pagi tadi pkl 9.30..
jalan agak jem...mungkin semua org nak pergi 
PADINI WAREHOUSE ni kut...
kitorang sampai dalam 10.45 pagi dkat situ...
kalau ikutkan sebenar awal boleh sampai cepat 
lagipun dekat je tempat ni dengan ofis ziyta ...
tapi jalan jem sangat...
nak cari parking pun susah....
adela dekat setengah jam cari parking....
kitorang sampai orang ramai sangat....
sampai ade yg menjerit2 dekat luar...
sebab tak dapat nak masuk...
pakcik jaga tu cakap kat dalam warehouse ramai sgt org...
sampai ade org yang panjat pagar...
nak masuk pun kene sikit2...
tak semua pun boleh masuk...
nila pertame kali ziyta tengok ramai sangat dkat warehouse...
sape2 rase yg nak pegi tidak digalakkan membawe anak2...
kite yg besar mcm ni tak boleh 
nak masuk sbab ramai sangat orang...
call member yg dah sampai dulu...
die kate kat dalam tu sangat ramai orang sbab 
berbaloi sangat2la barang die...



nampak tak ade org panjat pagar....?
kitorang tengok dari jauh jer...
nak dekat takut...sebab ramai lelaki dari yang perempuan...
mungkin orang menggile sangat nak pergi 
sebab semua  barang Padini @ RM 5...



dan yang sedihnye kitorang terpakse 
batalkan niat kitorang nak shopping sebab 
lame sangat menunggu kat luar 
 & balik sajela...
kalau sape yg nak pegi besok ...
dinasihatkan pegila awal pagi...


1 comment:

aanie said...

alaaa, ye ke?? ramainya...ni yg rasa cam malas je nak pegi ni....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers