My Kenalan

Monday, July 11, 2011

segmen Blog walking - 2011 Llist


NAK JOIN KLIK BANNER

*Akan berada didalam blog list / link list yuyue sepanjang tahun 2011
*Akan dipromote,tak kira lar di FB - group2,BLOG, TWITTER and yang sewatu dengannya sepanjang tahun 2011
*Yuyue galakkan korang yang join BW sesama sendiri..kenal sesama blogger,..nanti bla da keluar list..COPY and promote di blog korang..oke..sama-sama support..tak salah kan?

cara join segmen nieyh : 

1-Letak pic kat atas tuh (BW - 2011 LIST),dan linkkan ke entry ini
2-Letak di sidebar kamu..kalau besar,kecilkan jer keyh.. :)
3-Setelah siap, tinggalkan url blog korang di ruangan komen entry yuyue

Yuyue akan buat list setelah segmen ini DITUTUP...tarikh tutup segmen ini ialah pada :
 ESOK 12-07-2011..PUKUL 2 PETANG

No comments:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers