My Kenalan

Tuesday, February 1, 2011

CONTEST NAMA BABY SAYA


Saye join contest ni dari IDMA TEXTILE. Sape yg nak join, klik BANNER....
(http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html)
coNTest ni menarik. Cepat join sebelum 01 Mac 2011


Nama Baby saya Muhammad Khalish

~Al-kisahnye~

Nama
Muhammad - memang ktorg decide nak letak, sebabnye ayahnye pun dh ade Mohd & lg satu nama junjungan nabi kite, Nabi Muhammad S.A.W....
Nama Khalish plak - sebenarnya during pregnancy adela cite Qalesya kt Astro, terminat plak ngan cerite ni. mesti tak kan miss lah tgk crite ni. masetu dh terbayang2 baby yg kuar nnti nk bubuh nama ala2 QALESYA....cakap ngan hubby,,, rupenye die pun suke name tu.


yela, ade skit2 name die kan,,,,, KhAIRUL....hehe.....msti die nak punye,,, scan punye scan,,,, baby boy... so,,, ktorg pn decide la nk bagi (Muhammad Khalish) dh stand by name die......lgpun Khalish tu maksudnya - Tulus, Suci, Murni...... Ktorang memang nak letak dua perkataan je sebabbnye name ayah die dh 3 perkataan,,, ksian plak die sekolah nanti, panjang sgt namenye......

1 comment:

EZAN IDMA said...

tq join.. goodluck to baby khalish :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers