My Kenalan

Wednesday, January 30, 2013

Tudung Chiffon 3 Layer Ala Farida - batch 2

TUDUNG CHIFFON 3 LAYER - Batch 02...

RM 70 

Material > Chiffon kualiti tinggi 3 layer gred AAA
Awning > chiffon gred AAA
Warna > yang sangat cantik dipadankan



nak order email > ziyta_30@yahoo.com 
@
019-3535109 (sms only)


Photo: Tudung chiffon 3 layer..material...chiffon gred AAA. Awning chiffon......


Pm sy @ 0193535109 (sms only)...,.
dari kiri > awning merah, awning biru (layer printed), awning pink, awning hijau muda


Photo: Kalau berminat...Cepat....pm sy......rm70......@   0193535109 (sms only)..
 dari kiri > awning biru (sold out), awning biru, awning kuning



dari kiri > awning pink belacan (layer printed), awning purple











Monday, January 21, 2013

new collection tudung 3 lapis ala farida...


bagi yg mencari2 tudung seperti ini....
bak kate tudung yg diidamkan mase skrg ni....
boleh emel ziyta_30@yahoo.com @ comment disini...



baru bisnes kecil2 lan....sambil menambah pendapatan...
ape lagi...jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tudung yang diidamkan...




cubela satu...lepasni mesti nak order lagi....





Thursday, January 10, 2013

pergi kenduri kawin versi halfmoon


tula....org ade halfmoon...awak nak beli gak halfmoon...
yg halfmoon ni murah jer...
xkisahla yg penting cutting same ngan halfmoon...
cume manik2 xsame sikit...
tapi chiffon yg ni best sikit...senang pun dilipat...



tengokla my little sweetheart...suke tarik tudung umi die...sampai yg ade dah terkoyak...









tercapai gak impian...

impian ape tu?? 
impian biase2 jer...sbenanye impian nak pakai tudung mcm design kt bawah ni la kwn2....kui..kui...kui...
mestila korang gelakkan....(gelak guling-guling)
sebelum ni kene berkire2 nak beli tudung....
insyallah  .....kalau rezeki tu masih ade lagi...



credit to khalish.....umi die nak bergambar dgn tudung baru...die nak masuk frame gak...






entry untuk ofismate lame...dis 2012

jom...review gambar dulu...



tq..trima kasih...ex-ofismate...sebab hadiahkan...handbag....
ziyta sangat suke...
ziyta harap u all bacela entry ni yer...
ni dgn kak norez...die suruh gayekan dulu beg ni...sbab katenye lepasni dh xnampak ziyta pakai..


kek yg tengah ni ziyta sponsor untuk u all....


love u alll.....kenangan yg banyak...
yg x mungkin ziyta lupekan....best sangat kwn dgn u all ni...


patut crite dulu...ni gambar dulu...mesti korang tanye kan gambar ape ni...ade kek & handbag lg...birthday ziyta lambat lagi kut...mase event ni pun bulan 12.

kenangan bersame ofismate lame...kalau u all nak tahu maseni la hari last day ziyta ...kate omputihnye....apetu farewell party....
barula korang paham kan...patutla ade kek...hehe....










Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers