My Kenalan

Tuesday, January 31, 2012

~ Telefon?....@

harini...mood ke lautla...bukan ape...kisahnyer...
xdapat nak sms...tengok gambar my love
my phone tertinggal...sampai opis baru prasan...
mungkin kelam kabut pg td sebab hujan....
sampai tertinggal phone...nak call my hubby pun xdapat.
walopun phone yg xbrape mahal...tapi bernilai tu....
mintak2la xde emergency...susah gak...
waa! sapela nak jawab my phone yg kat umahtu....








Monday, January 30, 2012

My Birthday is 2day : - >

Haha....Haha...nak post gak tu....
arini ziyta genap 29th.....
oppss...lg 1 year nak ke 3 series...
rase mcm awal 20 an lg...
muntah hijau pulak nnti org bace statementni...
pg2 td my hubby dah wish....tq hubby.....hehe...xde ape2ke..?
hope my hubby bace entryni....
ziyta cume mintak disayangi same seperti insan2 yg lain....





Thursday, January 26, 2012

Baby Cute Contest!

Nak join klik banner

Tarikh tutup :: 8.Februari.2012


Hadiah yang bakal dimenangi :
Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 




Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.



*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA


Baby yang dipertaruhkan..
nama ibu > Norzeita  (owner blog)

nama baby > Muhammad Khalish

tarikh lahir baby > 23 Jan 2012 (harap2 layak masuk)



Nak Tag >

Ummi Iman & CGL



Wednesday, January 25, 2012

~ Merah Kuning Kebanggaan ~

Haha...mcm xpercaye plak...
buat pertame kalinyer..khalish ke Stadium Bukit Jalil..Sabtu lalu
menyaksikan Selangor vs Sarawak...


apeni Khalish....wat muke mcm tu...opss...
nape i nampak dh mcm gexxx skit.....
tak nak cakap...nak diet...


Khalish dgn atuk...atukla yg rajin melayan Khalish...
ape yg duk tengok budak belakangni...
yg asyk duk tiup ke muke Khalish..


renungan si ayah....


 cayalah Khalish...steady je pegi Stadium...
lepasni boleh pergi lagi x?...tanye ayah....



 ambik gambar juga ke? hehe...


cayalah Khalish....sbenanye...teruja...dengan bunyi gong...


 dari game start sampai nak abis...berdiri saje...
tak penatke Khalish..?



 ni dah agak penat sikit...baru nak duduk...












Jom Balik Kampung...CNY...

Selamat Tahun Baru Cina...
Bukannye kite yg beraye pun...
kite jugak sibuk nak balik kampung...
kemane Khalish nak balik kampung ni....
Sebenanye kami cume balik ke Kajang & Kuala Selangor...
cuti kan panjang...Sabtu balik ke Kajang dulu..

tengok muke Khalish ni...happy la tu...


Sangat suke pose Khalish yg ini...


Ini hasil sentuhan Khalish...
nasib baik nampak gak muke ziyta...
yg lain tak nampak.....nampak sparuhje...


Khalish gak yg ambik hubby posing...oppss....
ape yg nampak tu?


taula...Tahun Baru Cina...
nak makan gak limau dalam krete ye?


Friday, January 20, 2012

Edisi ber3 sambut bday...

Dalam entry sebelum ni....
malamnye hubby nak blanje kami plak...
memikirkan yg Khalish suke sangat makan satay....
jadi hubby ajak makan satay....
kami pun sampaila di Satay Willy di Kajang..
sampai dlm 8.30...punyela ramai org...cari parking tak jumpe...
dan hubby suggest satay di tempat lain plak....
so...kami ke restoran urat ketin bandar baru bangi....
sbab nak makan satay u.k..  
sbnanye ni kali kedua kami makan di sini..
 en. birthday layan paper dulu...mase tunggu order sampai...


 Khalish marah....xnak gambar die diambil..


 tq..en. birthday ambikkan gambar ziyta...


 tak tau knape...tempat same...tapi bergambar jadi warne lain plak


 kuah yg sampai dulu...yg tak pedas tu utk Khalish...


 konon2...malula tu Khalish...

 kmane saje mat Khalish pergi ...
kalau prasan mesti ade botol air kosong tu...


 mode > perasan cun











 mesti ade aksi begini dari mereka berdua










 Khalish sangat suke makan satay...
memang betul la anak org Kajang.....hehee.....


 ini yg kami order..tapi sbenanye dah tinggal separuh...
baru ingat nak ambik gambar...




haa.....dah abis makan...
walaupun tempat biasejer...
tapi memang best sambut bday dgn yg tersayang....



















Kek Untuk Kami....

Macam dalam entry ini....suprise utk Daddy...
ziyta suruh makan dgn budak ofis daddy...
Daddy bawak balik kek skit utk kami rase..
rupenye Khalish memang suke...


Daddy bawak balik kek yg ade tulis name kami




 rase touching skejap...hua....ade tulis syg dr eita...


 tengokla muke yg excited lebih sikit...





 sangat suke pose Khalish yg ni..









Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers