My Kenalan

Thursday, December 29, 2011

welcome baby aisy


akhirnye >>>>
baby Aisy @ Muhammad Aisy Irfan selamat dilahirkan....
patutnye entry ni minggu lepas....Aisy ni cousin kpade Khalish
Yey....Khalish dah ade lagi satu geng....lagi sorang Aneeq....
diorang ni adik beradik....Aisy ni lahir secare cezer....
beratnye 3.9 kg...welcome Aisy...
nnti boleh main same2 ye ngan Khalish....huhu...

Friday, December 23, 2011

30 days to go

apetu? bunyi pelik jer....cube teka..
teringat balik....mase di Hospital....opps....
maknenye Khalish akan melangkah ke 2 thn...
that means...KHALISH IS 2....
smlm Ciksgu Taska call cakap Khalish kurang sihat...
agak panas skit...mungkin demam alih bulan...
nak masuk 2 thn....dah besar mat Khalish ni..
cakap pun macam bertih jagung...huhu....

Lamenye x update

dah 2 minggu ziyta x update & bw...asyk keje2.....
ni rase dah lapang skit....
baru bley update...asri Selase lpas pegi tengok wayang dgn hubby....
mat Khalish tinggal kat taska la tak bawak pun...
ni umi ngan ayah nak g dating...sbenanye bukan g mane pun....
awal pagi dah kuar....g servis krete kat Perodua....
pastu baru pegi Jusco Cheras Selatan...pastu baru g tengok wayang...
bonus yg baru dapat pun...dah tinggal brape...
bayar hutang sane sini...servis krete....
adela nyawe skit utk krete....semalam g jualan Metrojaya kat Stadium Shah Alam...dapatla ziyta baju sehelai dua..hehe...
tengah plan Tahun Baru ni nak pergi mane...hehe...


Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday


Dah lame rasenye tak update blog....
mungkin ini kekangan kerja kut....
hua.......nak cuti...bile keje ni nak siap.....
jelous i tengok blogger2 lain bercuti....tak boleh jadi....nak ambik cuti gak...jom...pegi jalan2....
opss... nak pergi mane yer....
opss tunggula gaji keluar dulu...my hubby cakap... nanti kite list down nak pergi mane...macamla banyak tempat...
mase ni pun ziyta curi mase keje.....

Monday, December 5, 2011

Problem Lagi Nuffnang nii...

rasenye baru minggu lepas nuffnang ziyta ok...
ni try bukak balik dah tak boleh..
rasenye aritu dekat 2 bulan nuffnang ziyta tak boleh login
ape masalah sebenarnye ni...
dah call nuffnang...diorang minta emel...
pastu jadi balik macamni...
tengok blogger lain punye nuffnang ok jer....
siap BE mencurah2 lagi...



@ P.Dickson

Last weekend....
kami ke Selesa Beach Resort  Port Dickson
bukannye dengan hubby....hubby ade kursus di Langkawi
tapi ziyta pergi dengan MIL & FIL
kami ikut Hari Keluarga MIL..2day 1 night
bertolak petang Jumaat....
sampai terus acare dinner
 Jom layanz pose menarik dari Khalish...
sayangnye gambar tak banyak...
ziyta lupe nak charge kamera...huuhu....


khalish dengan  FIL



khalish with Nek Chik


khalish with MIL







Susahnye khalish nak bergambar....main tutup muke plak...


cak.....

 
last day....nak balik.....yey......
tengokla memang tak reti duduk diam....
susah nak suruh khalish posing dengan FIL & MIL


Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers