My Kenalan

Friday, July 29, 2011

Nea Flerida nak bagi hadiah!!

♣ bunga-bunga kehidupan ♣

nak join klik banner
29hb July - 30 Ogos

Giveaway Ogos 2011

GIVEAWAY OGOS 2011

nak join klik banner

join GA by

www.tenunkapas.com


Giveaway berakhir 21 Ogos 2011 (Ahad), 
jam 12 tengahari.



Giveaway Jom Like ! Jom Join !

nak join klik banner

Thursday, July 28, 2011

Wednesday, July 27, 2011

Habiskan Duit Gaji di Metrojaya Mega Raya Sale

Ziyta ni baru balik dari Metrojaya Mega Raya Sale.....
Sesi menghabiskan duit gaji...huhu....baru gaji Isnin...
dah tinggal saki baki untuk puase...

bagi sape2 yg tinggal area Shah Alam...bolehla pegi Stadium Melawati Shah Alam....Ziyta sampai pun pkl 10 lbh.....
dah ramai org....segala kelengkapan raya...
tadi siap peak hour untuk langsir raye....

baju baby pun banyak.....
cosmetik & minyak wangi pun banyak.....
tapi Ziyta beli baju sendiri je...
tak beli baju Khalish pun.....
sebab yg Metrojaya kat Sek 15 
aritu dah beli baju raye khalish


ni gambar org beratur nak bayar.....ramaikan.? baru hari pertame

Ziyta sempat snap waktu org ramai memilih baju....

memang shopping rayela diorang ni...


Friday, July 22, 2011

Sempatke nak Jahit Manik Untuk Baju Raya

Baru balik dari Kompleks PKNS Shah Alam.....
sebabnye bukan nak beli baju raye....
cume nak tengok macamane contoh2 nak jahit bead @ jahit manik..
berangan betul la...sampai baju melayu Khalish pun nak jahit skali....
tengok dah ramai orang pegi PKNS....

Konon nak jahit macamni.....Insyallah.....
mesti jadi punye manik untuk raye tahun ni..
pic....en.google.

Thursday, July 21, 2011

contest : loving couple

nak join klik banner
Follow blog Syieda Joy
Tarikh Tutup > 3 Ogos 2011

gambar ni diambil mase pegi family day ofis hubby...
tapi waktu ni xkawin lg...baru bergelar tunangan org...

kisah yg menarik tentang kitorang ni....huhu......
ade kejadian yg paling kelakar waktu kitorang pertame kali jumpe untuk berkenalan.....sebelumni senyum2 je....
kejadiannye....uwaaaaaaaaa~~~~~
terjatuh longkang beb......nak gelak sampai pengsan....
sampai skrg die suke mengungkit.....
sampai mase jatuh tu....die tak tahu same ade nak tolong saye bangun dari jatuh atau tak....
Ziyta nampak sbnanye muke si hubby saye ni 
nak gelakkan saye...
tahu jela muke org tahan gelak camne


nak Tag :


yana
Alya
hudaa


HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE LUCKYDRAW

                                             JOIN  GA BY HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE

Tarikh Mula: Selasa 19/7/2011
Tarikh Tutup: Sabtu 30/7/2011 - 11.00 malam
Nak join klik sini

Syarat Join GA
  1. follower HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE dan THE SARADIARIES
  2. Buat entry tentang cabutan bertuah di butik online ini (sticky post sehingga 30/7/2011 (optional))
  3. Perlu link kan blog HAYA MUSLIMAH ONLINE BOUTIQUE dan THE SARADIARIES dalam entry anda.
  4. Lepas itu, WAJIB email kan link entry anda di saraa.collection{at}gmail.com (untuk mengelakkan terlepas pandang jika anda tinggalkan link di ruangan komen di bawah)

LITTLE FINGERS AUGUST 2011 CONTEST

nak join klik banner
dateline: end of AUGUST

eB, wa @ aku @ sayer @ i nk mintak HEADER satu sbb  
                                                                                                                                                                  Ziyta memang tak de HEADER yang cantik sebab 
Ziyta memang tak pandai buat HEADER....               
blaja buat HEADER dah banyak kali tak jadi2 &                                                                                Ziyta happy sangat kalau Ziyta yang dapat HEADER tu

Setahun Jagung GA


nak join klik banner

                         Tarikh tutup 25hb July pukul 12tghari


          Saya Join Setahun Jagung GA dari Asma Felt Box kerana


menyokong ASMA FELT BOX sempena genap setahun


Yana Birthday Giveaway


nak join klik banner
Due date 30 Julai 2011

nak Tag >

meaw


Selamat hari Lahir ke-28 sahabatku Yana semoga kamu dipanjangkan umur, dmurahkan rezeki, dan dipermudahkan menjalani ibadah harianmu, 
gud luck..


Ku hadiahkan bersama Al-fatihah yang penyayang, kukirimkan sesuci kasih, bersama Al-ikhlas yang suci bersih, istimewa untuk mu, moga rahmat Allah tetap bersamamu,selamat hari lahir sahabatku..

Wednesday, July 20, 2011

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

nak join klik banner
8 JULAI-8 OGOS 2011


Senarai Sponsor :

  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls

    nak Tag

Beba Opening Give Away Contest!!


join GA by Mawarmerah    
  
    

RM50.00 CASH  X 1 Pemenang!!!

Nak hadiah.....?.....

klik banner cepat2....
cepat join sebelum  23 Julai 2011 (Sabtu) tepat jam 11.60 PM

Syaratnye?

                  http://mawarmerah2188.blogspot.com/ > Done Follow

nak Tag>



Giveaway Julai Bersama Blogger by andyhowtt.com


nak join klik  banner

Giveaway Julai Bersama Blogger ini dianjurkan oleh andyhowtt.com, dan hadiah telah 
disponsor oleh Nisa KayAkmal Hilmi, Faizal FredleyNota KosongSaya Doodle,Norfanil, Mohd KhairiMunzir ShafieAzri Johan,  Alya EsprezzoKaizen Shinobi dan Malcube


Tarikh Tutup pada 31 Julai 2011


Follow penaja > DONE

Diari Comel Saya First Give Away

giveaway
nak join klik banner
tarikh tutup > 24 July 2011

The WINNER Untuk GA Like Khalish dapat hadiah

Ziyta nak minta maaf sbab terlewat shari 
nak umumkan keputusan......
Trime kasih pade yg join GA kalini.....
Keputusan pemenang sudahpun ade....
bagi yang tak menang... jangan sedih @ berkecil hati....
banyak lagi rezeki yang akan dapat nanti...
asalnye hadiah untuk satu pemenangje....
memandangkan penyertaan ade 50....
ziyta tambah lg satu hadiah..
~
~
~
~
~
~
~
~

PEMENANGNYE......



http://contest-ga-ld-by-cikmisi.blogspot.com/2011/07/ga-like-gambar-khalish-dapat-hadiah.html


para pemenang sile email detail
~Nama
~Alamat pos hadiah
~ Tel

ke

ziyta_30@yahoo.com

Ok ke berat Khalish cume 11 kg



Semalam seperti yang dijanjikan,
Ziyta bawak Khalish pegi appoinment 1 thn 6 bulan.....
macam biasela Khalish kene cucuk...
huwaaa...Khalish menangis sekejap je....tapi sedihnye...
berat Khalish tak naik banyak pun dari umur stahun....
mase umur 1thn 10 kg ....cume naik 1 kg je....
mungkin dah kurang selera makan nasi.....
Ziyta akan cari menu yang buat Khalish selera makan nasi....
korang ade menu tak?
kalau ade boleh share.....



Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers